Океан Ельзи - Двоє, аккорды
Шрифт
100
[Куплет 1]:EmAmКажеш ти, я не люблю тебе як смію я!EmD5Не зможу я і не вмію я..EmAmЖити в світі, де я вже не твій, a ти не моя,Bm7EmДушить мене той світ, як змія..[Приспів]:AmB7Де б я не був на Землі чи в небесах не літав,EmC5Де б я не співав я пісні, скільки б нових не писав..AmB7N.C.Знаю, десь поруч є ти, знаю, що ми назавжди - двоє![Проигрыш]:EmEmAmB7[Куплет 2]:EmAmІ коли часом пишеш мені, то я мов в раю!EmЯк перший раз ніяковію..EmAmА як довго не бачу й не чую, то я на краю,EmНе відпускай ти руку мою..[Приспів]:AmB7Де б я не був на Землі чи в небесах не літав,EmC5Де б я не співав я пісні, скільки б нових не писав..AmB7EmЗнаю, десь поруч є ти, знаю, що ми назавжди - двоє!EmAmB7EmДвоє! Знаю, що ми назавжди двоє - двоє!EmAmB7Двоє![Приспів]:AmB7Де б я не був на Землі чи в небесах не літав,EmC5Де б я не співав я пісні, скільки б нових не писав..AmB7EmЗнаю, десь поруч є ти, знаю, що ми назавжди - двоє!EmAmB7EmДвоє! Знаю, що ми назавжди двоє - двоє!EmAmB7EmДвоє! Знаю, що ми назавжди двоє - двоє..
Аппликатуры аккордов
1,244
1
12.06.2025